Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on feb 6, 2014 in Nieuws | 0 comments

Beste Boerenkaasspecialist 25 maart bekend

Beste Boerenkaasspecialist 25 maart bekend

De Productcategoriewedstrijden voor foodspecialiteitenwinkels zijn in volle gang. Meer dan twintig winkels hebben zich ingeschreven voor deelname aan de categorie(ën) boerenkaas, buitenlandse kaas en/of noten.

Een deskundige jury zal vanaf 1 februari per productgroep maximaal vijf finalisten selecteren. Alle finalisten zullen -onafhankelijk van elkaar – bezocht en beoordeeld worden door een vakjurylid, de vorige winnaar van de betreffende categorie en een anonieme consumentenjury. Voor Boerenkaas is Marga Mooren, voorzitter van de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders, vakjurylid. Theo Wilbrink van Zuivelhoeve Veendam is samen met zijn vrouw Willy (zie foto) de vorige winnaar van de titel ‘Nederlands Beste Boerenkaasspecialist’ en zal de winkels dus jureren voor de Boerenkaasprijs.

De winnaars van de Productcategoriewedstrijden worden bekendgemaakt tijdens het branchefeest Kaas & Delicatessen. Dat vindt dit jaar plaats op dinsdag 25 maart in de congresaccommodatie van Burgers Zoo in Arnhem. Naast de winnaars wordt ook aandacht besteed aan de andere finalisten van de competities.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *