Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on sep 23, 2013 in Nieuws | 0 comments

Oktober Boerenkaasmaand

Oktober Boerenkaasmaand

Oktober is weer Boerenkaasmaand. Met allerlei leuke acties en activiteiten, in kaasspeciaalzaken, op de markt, in supermarkten en op de boerderij. Allemaal bedoeld om extra stil te staan bij echte Boerenkaas, op de boerderij bereid door de boer en boerin.

Tijdens Oktober Boerenkaasmaand is er extra aandacht voor de smaak van het seizoen: heerlijk gerijpte Boerenkaas, door de boer en boerin gemaakt van de verse voorjaarsmelk. Zacht smedig en toch heel krachtig van smaak, elk stukje weer uniek. Boerenkaas moet je gewoon proeven, juist omdat geen enkele Boerenkaas hetzelfde is. Juist door te proeven, ontdek je de rijkdom in smaakvariaties. Boerenkaas smaakt natuurlijk heerlijk uit het vuistje, of op een lekkere (bruine) boterham. Verwerk Boerenkaas daarnaast ook eens in allerlei lekkere recepten.
Speciaal voor Oktober Boerenkaasmaand is er een Receptkaart rozijnenbroodsandwich met Boerenkaas. Je vindt de kaart op veel verkooppunten, maar je vindt de receptkaart voor een rozijnenbroodsandwich met Boerenkaas, waterkers en peer natuurlijk ook online.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *