Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on sep 29, 2014 in Nieuws | 0 comments

Oer van de Boer: video’s over Boerenkaas en Boerderijzuivel

Oer van de Boer: video’s over Boerenkaas en Boerderijzuivel

Een tour langs 12 kaas- en zuivelboerderijen in Nederland leverde een schat aan beeldmateriaal. We maakten opnames van het melken van de koeien, geiten en schapen, van koeien en schapen in de wei, van geiten en van pasgeboren kalfjes en van de bereiding van boerenboter, boerenkarnemelk, boerenkwark, boerenvla, boerenijs, boerenkaas en nog veel meer lekkere zuivelproducten van de boerderij.

Resultaat is onder andere: een korte video over boerderijzuivel (alle zuivel die op de boerderij gemaakt wordt) en een korte video, specifiek over Boerenkaas. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! En als je, net als Lisa, ook een kijkje wilt nemen op een kaas- of zuivelboerderij, dan ben je op verschillende boerderijen welkom voor een gratis Boerderij-Beleving!

Als je zelf een winkel (of boerderij) hebt waar je de video(‘s) wilt laten zien, dan kun je ze beter even downloaden. Op die manier heb je geen internetverbinding nodig om de films af te spelen.

Download ‘Oer van de Boer: Boerenkaas’ (hd, je kunt ook kiezen voor de iets kleinere sd-versie)

Download ‘Oer van de Boer: boerderijzuivel’

Voor in de winkel is er ook een digitale fotopresentatie, die je doorlopend in de winkel kunt vertonen. De foto’s ‘vertellen’ als het ware het verhaal van Boerenkaas, geluid is dus niet nodig en dat is wel zo prettig voor in de winkel:

Download de ‘Fotopresenatie Boerenkaas’

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fotopresentatie Boerenkaas | Boerderijzuivel - […] De foto’s zijn gelijktijdig gemaakt met de filmopnames voor de video’s ‘Oer van de Boer’ over Boerenkaas en andere…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *