Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on mrt 17, 2015 in Nieuws | 0 comments

Kaashandel De Brink (Deventer) Beste Kaasspeciaalzaak

Kaashandel De Brink (Deventer) Beste Kaasspeciaalzaak

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event van het Vakcentrum Kaas en Delicatessen dat gehouden is op 16 maart 2015 werd bekend dat Kaashandel De Brink van Wim Maassen van den Brink uit Deventer verkozen is tot “Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak 2015”. Caulils Delicatessen en Catering, van Maarten van Caulil uit Amsterdam is gelijktijdig gekozen als “Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2015”.

Een onafhankelijk juryteam (bestaande uit een vakjury, een collega-winkelier uit een andere branche en een consumentenjury) heeft tussen 12 en 30 januari onafhankelijk van elkaar een voorselectie gedaan van de aangemelde winkels. Tussen 9 februari en 6 maart werden vervolgens de 5 finalisten per categorie bezocht door drie andere juryleden (winnaar van 2013 per categorie, een collega-winkelier uit een versbranche en een consumentenjury). Deze hebben de winkels onafhankelijk van elkaar gecontroleerd en hebben hun bevindingen en beoordeling gerapporteerd. Met medetelling van de voorselectie-uitslag zijn tenslotte deze winnaars bekend geworden.

In de juryrapporten uitten de juryleden met name lof over het vakmanschap, de passie van de ondernemers en hun personeel, de orde en netheid van de winkels en de onderscheidende producten van de speciaalzaken. “Alle finalisten bieden een uitstekend assortiment om jezelf te trakteren om ‘thuis eens lekker uit te eten’”, zo merkte één van de juryleden op.

En natuurlijk kan je bij beide winnaars terecht voor een mooi assortiment Boerenkaas!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *