Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Uitslagen Cum Laude Awards Zuivel en Zachte Kaas 2017

 

Winnaars

Cum Laude Awards Zuivel en Zachte kaas 2017

 

Yoghurt

Weerribben zuivel uit het dorpje Nederland in Overijssel. Vlak bij het nationaal park De Weerribben. Wim Meure-Buren.
Roeryoghurt van koeienmelk, vetpercentage tussen 3,7 en 4,2%.
Gemaakt op 20 september 2017.
Van de boerderij. Biologisch.

http://www.weerribbenzuivel.nl/

 

 

Hangop en Griekse Yoghurt

Zuivelboerderij Rofmeddow uit Oudewater, provincie Utrecht. Mariella vd Meer.
Hangop van Koeienmelk, vetpercentage 4,45%
Van de boerderij.

https://www.facebook.com/rofmeddow/

 

 

Boter

Boerderij De Morgenstond. Maatschap Heemskerk, Oude Ade in Zuid Holland. Ellen en Boris. Zij maken ook de Boeren Leidse met Sleutels, en daar hoort een mooie rauwmelkse boter bij.
Rauwmelkse boter van koeienmelk.
Van de boerderij.

https://www.facebook.com/Boerderij-De-Morgenstond-306956766012688/

 

 

Karnemelk

Ambachtshoeve uit Raamsdonk. Dirk Pullens. Brabant.
Een karnemelk van koeienmelk, gemaakt op 18 september 2017.
Van de boerderij.

http://ambachtshoevezuivel.nl/

 

 

Verse kaas

Kaasboerderij De Westplaat uit Sommelsdijk van familie Van Schaik.
Onderste eiland van Zuid Holland.
Kwark van koeienmelk met een vetpercentage van 8,5 (twee keer 4,25).
Gemaakt op 18 september.
Van de boerderij.

http://www.kaasboerderijdewestplaat.nl/

 

 

Zachte kaas met Witschimmel

Doetie´s geiten uit Jubbega, Friesland. Doetie Trinks.
Een zachte kaas met Geotrichum uit rauwe geitenmelk. Vetpercentage is 17,4.
Gemaakt op 13 september 2017.
Van de boerderij.

https://www.facebook.com/doetiesgeiten/

 

Deelnemerslijst:
Deelnemerslijst Cum Laude Awards Zuivel en Zachte Kaas 2017