Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on mrt 18, 2014 in Boerenkaas, Lunchgerecht, Recepten | 0 comments

Sandwiches met Boerenkaas-omelet

Sandwiches met Boerenkaas-omelet

Sandwiches met omelet met geraspte oude Boerenkaas

Ingrediënten

(4 personen)

  • 6 sneetjes meergranenbrood
  • 3 eieren
  • 50 gram oude Boerenkaas, geraspt
  • 1 el peterselie, gehakt
  • 2 el boerenmelk
  • boerenboter
  • 50 gram ijsbergsla, in reepjes
  • olijfolie
  • vers gemalen peper en zout

Bereidingswijze:

Meng met een garde de eieren met de Boerenkaas, peterselie en melk. Voeg naar smaak zout en peper toe. Laat de boter in een koekenpan smelten en schenk het eimengsel erbij. Zet het vuur laag en leg een deksel op de pan. Bak de omelet in ongeveer 10 minuten gaar. Snijd hem in 4 stukken. Bestrijk intussen het brood met een beetje olijfolie en toast het aan beide zijden onder de grill. Beleg 1 stuk toast met ijsbergsla en omelet. Leg hier een volgende boterham op en beleg deze op dezelfde wijze. Eindig met een snee toast. Maak zo 2 sandwiches. Snij ze schuin doormidden.

Bereiden: ± 15 min.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *