Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on nov 7, 2013 in Boerenkaas, Lunchgerecht, Recepten | 0 comments

Rozijnenbrood sandwich

Rozijnenbrood sandwich

Sandwich van rozijnenbrood met gerijpte Boerenkaas, waterkers, peer en walnoot

Ingrediënten

(4 personen)

  • 1 à 2 rijpe peren
  • ½ citroen
  • 8 sneetjes (volkoren) rozijnenbrood
  • boerenboter
  • 1 bosje waterkers, veldsla of rucola (gewassen)
  • 8 plakken lekkere gerijpte Boerenkaas
  • 25 g walnoten

Extra nodig: broodrooster

Bereidingswijze:

Snij de peren in plakjes en besprenkel ze met citroensap. Toast het brood licht in de broodrooster. Besmeer 4 sneetjes licht met boter en verdeel de sla, plakjes peer en grofgehakte walnoten over de sneetjes. Beleg royaal met de Boerenkaas. Dek af met de overige sneetjes brood en halveer ze eventueel diagonaal.

Bereiden: ± 10 min.

Tip:

Lekker met een glas boerenkarnemelk.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *