Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on aug 13, 2014 in Bijgerecht, Recepten, Voorgerecht | 0 comments

Paprikasalade met witte kaas

Paprikasalade met witte kaas

Salade van paprika, olijven, kappertjes en witte kaas van de boerderij, type ‘feta’

Ingrediënten

(Voor 4 personen)

  • 1 groene paprika, in dunne halve ringen
  • 1 rode paprika, in dunne halve ringen
  • 1 gele paprika, in dunne halve ringen
  • 1 oranje paprika, in dunne halve ringen
  • 75 g kleine zwarte olijven met pit
  • 2-3 el kleine kappertjes, uitgelekt
  • 2 kleine rode uien, in dunne ringen
  • zout, peper
  • 1 kleine rode peper, zonder zaadjes, in dunne ringen
  • 3-4 el olijfolie
  • 150 g witte kaas van de boerderij, type feta, verkruimeld

Bereidingswijze:

Meng de verschillende paprika’s met de olijven, kappertjes en uiringen. Bestrooi de salade met wat zout, peper en rode peper en schenk er olijfolie over. Verkruimel de kaas (type feta) erover.

Bereiden: ± 20 min.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *