Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on okt 9, 2013 in Boerenkaas, Recepten, Tussendoortjes | 0 comments

Kaaswafeltjes

Kaaswafeltjes

Wafeltjes van Boerenkaas met tijm

Ingrediënten

(Voor ca. 10 kaaswafeltjes)

  • 100 g geraspte oude Boerenkaas
  • 1/2 tl fijngesneden tijmblaadjes

Bereidingswijze:

Meng de Boerenkaas met de tijm en leg op ruime afstand van elkaar eetlepels kaasmengsel op een bakplaat. Strijk het kaasmengsel uit tot cirkels, maar zorg dat er geen grote gaten tussen de kaas vallen. Bak de kaaskletskoppen 8-12 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 180°C tot ze krokant en goudgeel zijn. Laat ze iets afkoelen, neem ze dan met een pannenkoekmes van de bakplaat en laat ze op bakpapier verder afkoelen.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *