Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on apr 25, 2014 in Recepten, Tussendoortjes | 0 comments

Gevulde mini paprika’s met roomkaas

Gevulde mini paprika’s met roomkaas

Ingrediënten

(Voor circa 32 plakjes)

  • 4 oranje (of rode of gele) mini paprika’s
  • 200-300 g verse roomkaas van de boerderij
  • 1-2 el crème fraîche of boerenroom
  • zout, peper
  • 2 el fijngesneden bladpeterselie
  • 2 el fijngesneden kervel

Bereidingswijze:

Snijd aan de steelkant de kapjes van de paprika’s en verwijder voorzichtig de zaadjes en zaadlijsten (dit gaat goed met een puntig theelepeltje). Roer de roomkaas los met de crème fraîche of boerenroom en breng het mengsel op smaak met zout, peper, peterselie en kervel. Vul de paprika’s met het roomkaas mengsel. Duw het mengsel stevig in de paprika’s. Rol de paprika’s in plasticfolie en leg ze 1-2 uur in de koelkast. Snijd de paprika’s daarna in dunne ringen.

Bereiden: ± 35 min. plus 1 tot 2 uur koeltijd.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *