Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on nov 12, 2013 in Lunchgerecht, Recepten | 0 comments

Brood met geitenkaas en rauwe ham

Brood met geitenkaas en rauwe ham

Brood met zachte geitenkaas van de boerderij en rauwe ham

 

Makkelijk en oh zo lekker.

Ingrediënten

(2 personen)

  • 2 plakken brood naar keuze
  • 150 g zachte geitenkaas van de boerderij
  • 100 g rauwe ham (gesneden)
  • 3 el verse groene kruiden (peterselie, bieslook, dragon, basilicum)
  • 2 el olijfolie
  • enkele blaadjes rucola

Bereidingswijze:

Hak de kruiden helemaal fijn en meng met de olijfolie. Beleg het brood met de ham. Snijd de boerengeitenkaas met een nat dun mes in dunne plakken. Beleg de ham hiermee. Leg de boterhammen onder de grill tot de kaas lekker lichtbruin is geworden. Besprenkel met de kruidenolie en serveer snel met wat rucola of ander groen.

Bereiden: ± 10 min.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *