Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on mei 13, 2014 in Boerenkaas, Lunchgerecht, Recepten | 0 comments

Boterham met Boerenkaas

Boterham met Boerenkaas

Boerenboterham met Boerenkaas, radijs en preischeutjes

Heel gemakkelijk te maken, ook leuk voor kinderen, ontbijt-/lunchgerecht

Ingrediënten

(4 personen)

  • 8 (zelf gesneden dikke) donkere boeren boterhammen
  • 4 eetlepels boerenboter
  • 8 plakken (ca. 250 gram) Boerenkaas
  • 1 handje schoongemaakte radijs, in plakjes gesneden
  • preischeutjes (kiemgroenten) of tuinkers
  • peper uit de molen

Bereidingswijze:

Besmeer de boterhammen met roomboter, beleg met kaas en versier met de radijsjes. Bestrooi naar smaak met preischeuten en versgemalen peper.

Bereiden: ± 5 min.

Tip:

Lekker met een glas koude boerenmelk of -karnemelk.

Vervang de roomboter door humus voor een buitenlands tintje.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *