Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on sep 1, 2015 in Boerenkaas, Recepten, Tussendoortjes, Voorgerecht | 0 comments

Boerenkaas koekjes met zalm

Boerenkaas koekjes met zalm

Boerenkaas koekjes met mosterdcrème en gerookte zalm

Ingrediënten

(Voor 8 stuks)

  • 1 uitje
  • 2 aardappelen
  • 1 el gehakte dille
  • 100 g belegen Goudse Boerenkaas
  • 1 eiwit
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 el grove mosterd
  • 3 el crème fraîche
  • peper
Extra nodig:

Bakpapier

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hak of snij de dille fijn. Snij de ui en aardappel in grove stukken en laat de keukenmachine deze fijnsnijden. Haal uit de keukenmachine en schep in een kom. Voeg de kaas, de helft van de dille, wat peper en het eiwit toe en schep om. Maak 8 hoopjes van het beslag op het bakpapier. Plaats de bakplaat in de oven en bak het geheel goudbruin in 10 à 15 min. Meng de room samen met de mosterd en de overage dille en bewaar apart. Serveer de koekjes met de mosterdcrème en daarop een plakje zalm.

Bereiden: ± 25 min.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *