Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu
Cum Laude 2017

Cum Laude 2017

 

Op 27 maart 2017 wordt op fort wierickeschans te bodegraven de prijsuitreiking van de grootste kaaswedstrijd van Nederland gehouden: de cum laude awards 2017. Meer dan 100 kaasboerderijen strijden mee om zich als winnaar cum laude 2017 te mogen uitroepen.

De cum laude awards is inmiddels een begrip voor iedereen die professioneel met kaas te maken heeft. Kaasspeciaalzaken, handel, horeca, markten, boerderijwinkels en supermarkten slaan met de cum laude awards de handen ineen om samen succesvol de omzet te vergroten en de sector bekendheid te geven. Met als gezamelijk doel de verkoop van boerderijzuivel te verhogen.

De cum laude awards is een verkiezing van de lekkerste boerderijzuivel van nederland. Door middel van een technische keuring met puntentelling tot 100 worden gouden, zilveren en bronzen medailles toegekend. Een gouden voor 93 tot 100 punten, zilver voor 90 tot 92 punten en brons voor 88 of 89 punten. Per productsoort gaan de drie ‘gouden’ winnaars door naar de volgende ronde; de prominentenkeuring. Daar wordt de algemene winnaar per product gekozen.

Voor de prijsuitreiking worden kaasspeciaalzaken en horeca uitgenodigd. Ook culinaire journalisten en foodbloggers worden nadrukkelijk uitgenodigd. Tevens wordt er een publieksprijs gekozen door een stemming van de genodigden in de zaal.

Voor algemene vragen over het evenement kunt u contact opnemen met irene van de voort, voorzitter van de bond van boerderij zuivel. (graag gegevens invullen, of linken)

Met vriendelijke groet,

Organisatie Cum Laude Awards 2017

 

Lees hier alle relevante informatie over Cum Laude 2017. Deze pagina wordt steeds aangevuld met links naar de betreffende documenten.

Verklaring van productie conform GTS dossier Boerenkaas

Reglement sponsoring Cum Laude 2017

Wedstrijdreglement Cum Laude 2017

Commercieel reglement Cum Laude 2017

 

 

Hoofdsponsor:

Sponsors: